Serviciile noastre

Cere o cotație de preț!
Nu aștepta ca problemele să apară - fii proactiv și protejează-ți investiția! O asigurare adecvată nu este doar o formalitate, ci o măsură esențială pentru a-ți asigura liniștea!


 • Accidente, sănătate & viață

  Accidente, sănătate & viață

  Fiecare pas pe care îl facem în viață este un angajament către viitorul nostru și al celor dragi. De ce să nu ne asigurăm că această călătorie este protejată, indiferent de ce ne aduce destinul?

  0752 060 075

  Cere o ofertă de preț!


 • Locuințe

  Locuințe și păduri

  Conform legii 243/2013, 𝒕𝒐𝒕̦𝒊 𝒑𝒓𝒐𝒑𝒓𝒊𝒆𝒕𝒂𝒓𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒏𝒕̦𝒆 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒐𝒃𝒍𝒊𝒈𝒂𝒕̦𝒊 să încheie polița de asigurare obligatorie a locuinței, emisă de Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID). Această poliță acoperă daunele produse de inundații, cutremure sau alunecări de teren asupra locuințelor.

  0752 060 075

  Află mai multe!


 • RCA & Casco

  RCA & Casco

  Spre deosebire de asigurarea RCA (care este obligatorie), 𝒂𝒔𝒊𝒈𝒖𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝑪𝑨𝑺𝑪𝑶 este o asigurare facultativă pentru șoferi și autoturismele acestora.

  0752 060 075

  Cere o ofertă de preț!


 • Afaceri și bunuri

  Afaceri și bunuri

  De asigurarea locuinței toată lumea vorbește des, dar de ce ai avea nevoie pentru asigurarea bunurilor din casă?

  Păi, gândește-te că un scurtcircuit îți strică toate electrocasnicele din casă sau că abia te-ai întors din vacanță și găsești casa prădată de hoți. Pentru acele bunuri ai muncit câțiva ani buni.

  Le poți înlocui ușor?

  0752 060 075

  Cere o ofertă. de preț!


 • Malpraxis și răspundere civilă

  Malpraxis și răspundere civilă

  Orice act medical presupune riscuri, iar o asigurare de malpraxis îți protejează activitatea în cazul în care procedura medicală nu decurge conform așteptărilor și se ajunge la o plângere și acțiune juridică.

  De ce să plătești eventualele pagube din buzunarul tău?

  0752 060 075

  Consultanță gratuită


 • Călătorii și storno

  Călătorii și storno

  Călătorești, pleci in vacante, mergi la studii, la specializări sau profesia ta presupune deplasări lungi sau dese? Oricare ar fi motivul, experiența unei călătorii in străinătate îți poate oferi amintiri de neprețuit. Șederea e plăcută in orice colț de lume dacă ești asigurat.

  De aceea, in momentul in care pleci intr-o călătorie, chiar daca vorbim doar despre un city break, este important sa ai o asigurare de calitate.

  0752 060 075

  Află mai multe


 • Culturi agricole și animale

  Culturi agricole și animale

  𝗔𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 presupune despăgubirea pierderilor cantitative de producţie. Astfel, efectele dezastrelor pot fi diminuate, iar ciclul de producție reluat.

  În principiu, 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗳𝗲𝗿𝗺𝗶𝗲𝗿 𝗮𝗴𝗿𝗶𝗰𝗼𝗹 𝘀̦𝗶 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗮𝗴𝗿𝗶𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮̆ 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗮𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮 pentru daunele produse culturilor agricole.
  Contactează-ne și află care sunt cele mai bune oferte de asigurări pentru culturile agricole!

  0752 060 075

  Află mai multe


 • CMR & ROTR

  CMR & ROTR

  Pentru acoperirea pagubelor ce pot surveni asupra mărfurilor transportate cu vehicule este necesară asigurarea CMR – Răspunderea cărăușului rutier. Acest tip de asigurare acoperă:

  ✅ riscurile de avariere sau de pierdere a mărfurilor, conform Conventiei C.M.R.;

  ✅ depășirea termenului de livrare (fără să depășească costul transportului);

  ✅ cheltuielile făcute pentru limitarea pierderilor materiale și salvarea mărfurilor transportate.

  0752 060 075

  Află mai multe!


 • Garanții și riscuri financiare

  Garanții și riscuri financiare

  Tu cum te vezi la pensie? Te preocupă aspectul financiar?

  Conform unui studiu realizat de Standard Life, parte a Phoenix Group – cea mai mare companie de economisire pe termen lung din Marea Britanie, 73% dintre subiecți nu au planificat deloc sau foarte puțin finanțele pentru pensie. 34% dintre aceștia preferă să trăiască în prezent, decât să planifice pentru ziua de mâine.
  Interesant să vedem opțiunile unora dintre noi….și să luăm măsurile potrivite pentru propria persoană.

  0752 060 075

  Află mai multe