From ZERO to HERO! Devino antreprenor de succes în asigurări!

Eu, Alexandra Molodoi, sunt fondatorul Asigurări Creative. Te întâmpin mereu cu zâmbet larg și sunt gata să găsesc soluții potrivite, indiferent că vorbim de asigurări sau de a ajuta oameni cu spirit antreprenorial să își construiască o afacere de succes.

Asigurări Creative și-a început călătoria în 7 aprilie 2015, pe când eu aveam 27 de ani. De atunci, cu multă bucurie și pasiune, asigurăm cu drag: oameni, bunuri, cariere, afaceri, chiar prieteni necuvântători de-ai clienților noștri. An de an am avut o creștere constantă a primelor de asigurare intermediate și a numărului de clienți ce au intrat în portofoliul nostru, fie persoane fizice, fie juridice.

Întotdeauna mă gândesc cum să creez mai mult. De curând am lansat programul From ZERO to HERO, dedicat persoanelor care doresc să-și dezvolte o carieră în domeniul asigurărilor. Concret, acest program oferă tot ce ai avea nevoie pentru un start bun în acest domeniu: consultanță gratuită în domeniul contabil și juridic, prezentări de produse (video și scrise), networking de calitate și multe alte surprize pe care le vei descoperi venind în echipă.
Acest program a luat viață pentru că văd în acest domeniu oportunități atractive, un potențial mare de dezvoltare și, cu siguranță, vom reuși să creștem împreună.

Te invit să te înscrii în programul From ZERO to HERO și să descoperi noi oportunități de dezvoltare!


.